drogambulancia@egeszsegdokk.hu | 06 30 983 7470
Egészségdokk Alapítvány | Munkatársaink
2914
page-template-default,page,page-id-2914,cookies-not-set,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_zoom,accessibility-underline-setup,accessibility-location-right,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed

Munkatársaink

 

Balcsik-Tamás Zsolt

Szakmai igazgató

szakvizsgás szociális munkás, szociálpolitikus

Önéletrajz megtekintése 

Gönczi Gábor

Intézményvezető

szociális munkás, családterapeuta

Most már szakembernek tartom magam. Embernek. Nem véletlenül kerültem a szenvedélybeteg ellátásba.

Az életről, magamról és az emberekről nagyon buta gondolataim és elméleteim voltak. Istenről nem hallottam, de véleményem volt róla. A munkáról azt gondoltam, hogy a kis szürke emberek, nyomorult életéhez tartozik. Most már megtanultam, hogy mindent, amit látok és érzékelek, emberek áldozatos munkájának gyümölcse. A munkát nem lehet megspórolni, tanulni kell szüntelen és alkotni. A tudást át kell adni másoknak, és akkor érzem magam hasznosnak.

Isten arra tanított legyek őszinte magamhoz és másokhoz, hajlandó tenni magamért és másokért, nyitottnak lenni, hogy befogadjam a tanultakat és elfogadjam a másik embert.

A szenvedélybetegség a múltam és a jelenem is egyben. Most már azt gondolom, jól van ez így.

Önéletrajz megtekintése

Dr. Rappant György

Addiktológus-pszichiáter főorvos

Önéletrajz megtekintése

Dr. Bárdosi Réka

Gyermek- és ifjúságpszichiáter

Önéletrajz megtekintése 

Dr. Varga László

Pszichiáter, neurológus

Önéletrajz megtekintése

Kozma Krisztina

Tanácsadó szakpszichológus

Önéletrajz megtekintése

Czere-Ambrus Mária

Tini Rehab szakmaivezető, Klinikai szakpszichológus

Önéletrajz megtekintése

Brunner Tünde

Intézményvezető-helyettes

szakápoló, szociális munkás,gyermek- és ifjúság pszichiátriai és addiktológiai konzultáns

2016 augusztusában kerültem az Egészségdokk csapatába, mint szociális munkás. Ezt megelőzően pszichiátriai betegeket és fogyatékosokat gondozó szociális otthonban dolgoztam. Mindig is az embereken való segítést, gondoskodást tartottam életfeladatomnak, ezért is szereztem érettségi után ápolói, majd később szociális munkás végzettséget. Hiszem, hogy mindenki megérdemli az esélyt egy boldogabb élet elérésére, és ehhez igyekszem a lehető legtöbb segítséget nyújtani számára. Nagyon sokan hosszú és rögös utat tesznek meg, mire eljutnak ide, csodálom azt az elszántságot, amivel a felépülés útjára szeretnének lépni. Úgy érzem, most vagyok azon a helyen, ahol nagyon jó érzés dolgozni, és szeretetet adni, segítséget nyújtani az arra rászoruló embereknek.

“Egész életünkben hajtunk, de vajon a sorsunkban mennyi múlik rajtunk…?” /AK26 – Elfáradtam/

Perger Tünde

Tini Rehab részlegvezető, szakvizsgás szociális munkás

Több évtizede vagyok szociális munkás és amiért ezt a pályát választottam azt már mások sokkal pontosabban megfogalmazták helyettem.

„A szociális munka humanitárius és demokratikus, értékei az egyenlőség és az emberi méltóság tiszteletén alapulnak. Az emberi jogokat tiszteletben tartja, társadalmi igazságoss

ágra törekszik. A szociális munkás szakmai szolidaritást vállal a hátrányos helyzetűekkel, küzd a szegénység ellen, segíti az elnyomottakat helyzetük javításában.”

Bajári-Holhós Regina

szociális munkás, szociális asszisztens

Egész családom szociális szférában dolgozik, így nagyon fiatalon megismerkedhettem a hivatással. Művészléleknek tartom magam, ezért művészeti iskolákba jártam, de mire az érettségihez értem, tudatosult bennem, hogy én is segítő pályára vagyok hivatott, így az utam erre kanyarodott. A segítést is művészetnek tartom, hiszen ebben is meg kell látni a szépséget. A szociális munkában nem csak az elfogadást és a szeretet tartom fontosnak, hanem az alázatot is, amire próbálom magam minden nap emlékeztetni. 2016 nyarán ért be a hajóm a „dokkba”. Életem részévé vált az Egészségdokk, a szemléletünk a csapat és a szenvedélybetegek segítése a nehéz útjukon.

„Hallgatni és némán figyelni valakire nagy művészet. Ehhez jóság kell. Szeretet és alázat.” /Müller Péter/

Tóth-Vajda Zsófia

addiktológiai konzultáns, szociális munkás

2012 óta dolgozom segítőként, szenvedélybeteg ellátásban Magyarországon. Szeretem és élvezem a szakmám, minden esetben igyekszem érdeklődéssel, empátiával, kellő megértéssel és türelemmel fordulni a klienseimhez. Hiszem, hogy a gyógyulás, felépülés a személyes kapcsolatok mentén, közösségben tud elindulni, és hogy nincs olyan mélység, amiből ne lenne kiút. Jelenleg művészetterápiát tanulok, szeretem a kreatív dolgokat, az újrahasznosítást, varrni, a skandináv krimiket, játszani…

“A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magam olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni.” /Carl Rogers/

Szabó Réka

pszichológus, családterapeuta, addiktológiai konzultáns, 

CV-Szabo-Reka2021

Könözsy Gabriella

Project Manager, pályázati referens

Önéletrajz megtekintése

Gazdasági munkatársaink:

Modróczki Tiborné – Teri

gazdasági vezető

Kovácsné Bali Katalin – Kati

irodavezető

Betűméret
Kontraszt