drogambulancia@egeszsegdokk.hu | 06 30 983 7470
Egészségdokk Alapítvány | Felnőtt addiktológia
2834
page-template-default,page,page-id-2834,page-child,parent-pageid-2787,cookies-not-set,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_zoom,accessibility-underline-setup,accessibility-location-right,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed

Felnőtt addiktológia

 

A gyógyulni akarók számára járóbeteg rendszerben történő addiktológiai ellátást biztosítunk, a betegek igényeihez alkalmazkodva rövid és hosszú távú gyógyszeres, illetve pszichoterápiát végzünk egyéni és családterápiás formában.

Intézményünkben az ellátás ingyenes, TAJ-kártya szükséges.

Családterápia: A rendszerszemléletű megközelítés a családot tekinti a problémák keletkezésének és a terápiás beavatkozás egységének. A terápia fókuszában a család, annak alrendszerei, illetve az egyén számottevő családi kapcsolatai állnak. A családi kapcsolatokban a kölcsönös viszony a kommunikáció révén igyekszik változást létrehozni az élmények átélésének és feldolgozásának módjában, valamint a magatartásban. A családterápiában a tünet illetve a tünethordozó a család egészének metaforikus módon megnyilvánuló zavarát, nem megfelelő működését képviseli.

Kérdésed van? Írj nekünk vagy hívj minket a +36 30 983 7470-os telefonszámon!Kérjük, bizonyítsd, hogy nem vagy robot.


Betűméret
Kontraszt